ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Рецепт приготування картопляних котлет з рисом і грибами

Рецепт приготування картопляних котлет з рисом і грибами Під час посту улюблені всіма котлети з м'ясного фаршу можна замінити котлетами, приготованими з картоплі, рису та грибів. Вийде не менш смачно і, що важливо, ситно. Подайте їх з консервованими помідорами і прикрасьте гілочками кропу. Картопляні котлети з рисом також можна запекти в духовці.

Отже, Вам знадобиться:
50 г сухих грибів,
300 г картоплі,
200 г рису,
1 цибулина,
1/2 кореня петрушки,
1-2 ст. л. борошна,
1-2 зубчики часнику,
сіль, перець за смаком,
панірувальні сухарі,
рослинна олія.

Для прикрас:
• зелень кропу,
• консервовані помідори.

Рецепт приготування:
1. Картоплю очистити, вимити, викласти в киплячу підсолену воду, додати часник і відварити до готовності. Потім воду злити, картоплю пропустити через м'ясорубку або натерти на крупній тертці.
2. Попередньо замочені сухі гриби промити і відварити протягом 30 хв. Потім вийняти, обсушити і дрібно нарізати.
3. Рис промити, відварити до готовності в 2 склянках підсоленої води з додаванням кореня петрушки. Готовий рис відкинути на друшляк, дати рідині стекти.
4. Лук очистити, дрібно нарізати і обсмажити в олії до золотистого кольору. З'єднати картоплю, рис, гриби, цибулю, борошно, посолити за смаком і ретельно перемішати.
5. З отриманої маси сформувати котлети овальної форми. Обваляти їх в панірувальних сухарях і обсмажити на сковороді в розігрітій олії.
6. Готові котлети викласти на блюдо і прикрасити зеленню кропу. Подавати разом з консервованими помідорами.
Час приготування: 45 хв.
Кількість порцій: 4-5.

рис, Котлети, картопля, Рецепт, гриби
Оціни пораду →
Переглядів: 594
Рейтинг: 5.0/2

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ