ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як приготувати Португальський суп

Як приготувати Португальський суп Якщо слово «уха» все ще викликає у вас асоціації із стирчащими з каструлі головами і невтішним запахом, варто звернути увагу на такий рецепт відомої всім нам страви.

Для супу нам потрібно:
• 100 г заморожених креветок;
• 4 картоплини;
• 2 цибулинки;
• 2-3 зубчики часничку;
• 3 болгарських перцю;
• 3 столових ложки оливкової олії;
• 400 г помідорів;
• півсклянки білого вина;
• 400 г рибного філе;
• 2 ст. л. лимонного соку;
• кріп;
• мелений червоний перець;
• сіль.

Рецепт приготування Португальський суп:
Відваріть креветки в киплячій підсоленій воді близько 2 хвилин - злийте воду - викладіть їх у каструлю і полийте рослинним маслом.

Поріжте картоплю, цибулю, перець і часник великими шматочками - шарами викладіть в каструлю разом з креветками - поперчіть і посоліть - вилийте вино, щоб воно покрило овочі (додайте води, якщо вина недостатньо) - закрийте кришкою - варіть близько 20-ти хвилин.

Рибу вимийте - поріжте шматочками - обсушіть - збризніть лимонним соком - посипте зеленню і покладіть в каструлю з креветками і овочами - виждіть близько 30 хвилин - посоліть і поперчіть - розлийте по тарілках.

Смачного!

рибний суп, суп, Португальський суп, Рецепт супу
Оціни пораду →
Переглядів: 887
Рейтинг: 5.0/7

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ