ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як робити котлети з тріски і картоплі

Як робити котлети з тріски і картоплі Рецепт піджаристих рибних котлет з картоплею і цибулею.

Інгредієнти для котлет з тріски і картоплі
філе білої риби - 500 г
картопля - 500 г
ріпчаста цибуля - 1 шт.
зерниста гірчиця - 1 ч.л.
рубана зелень кропу - 2 ст.л.
яйце - 1 шт.
яєчний жовток - 1 шт.
перець чилі - 1/4 шт.
оливкова олія - 1 ст.л.
панірувальні сухарі - 2 ст.л.
сіль - за смаком

Для панірування котлет знадобиться:
яєчний білок - 1 шт.
панірувальні сухарі - 100 г

Філе риби припустити до готовності в невеликій кількості води або в пароварці, охолодити, розібрати на невеликі шматочки.

Картоплю очистити, зварити і пресом розім'яти в пюре. Поки пюре остигає, порізати цибулину і обсмажити її до золотистого кольору в оливковій олії. Зелень кропу і перець чилі дрібно нарізати. Змішати в мисці картопляне пюре, смажена цибуля, яйця, кріп, чилі, гірчицю, панірувальні сухарі, сіль. Акуратно перемішати.

Додати в суміш тріску і перемішати ще раз, намагаючись не розминати шматочки риби. Сформувати невеликі котлетки.

Розігріти сковороду з рослинною олією. Котлети запанірувати спочатку в яєчному білку, потім в панірувальних сухарях і обсмажити на сковороді до рум'яної скоринки по 3-5 хвилин з кожного боку.

Котлети з тріски з картоплею готові! Смачного!

Поділіться з читачами своїм рецептом рибних котлет!

Котлети, тріски, картоплі
Оціни пораду →
Переглядів: 1842
Рейтинг: 5.0/2

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ