ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як приготувати картоплю «Фрі» в духовці

Як приготувати картоплю «Фрі» в духовці Багато хто з нас любить картоплю "Фрі", але всі чудово знають, що вона не корисна для здоров'я. Цей рецепт буде суттєво здоровішим для багатьох любителів картопельки "Фрі", і тим більше таку картоплю можна сміливо давати дітям.

Інгредієнти:
на 100гр.

- 5-7 шт картоплі середнього розміру
- 2 яєчних білки
- паприка
- сіль по-смаку

Спосіб приготування

Для приготування картоплю потрібно помити, почистити і порізати брусочками товщиною приблизно 1 см.

Яєчні білки змішати з сіллю.

Викласти білки в порізану картоплю і добре перемішати, щоб картопля була в яєчному білку.

Деко заслати пекарським папером і викласти на нього картоплю.

Зверху картоплю посипати паприкою.

Поставити деко в духовку, розігріту до 180 градусів, і випікати до рум'яної скоринки.

Картоплю "Фрі" потрібно їсти відразу в гарячому вигляді.

Смачного!

Картопля Фрі, духовка, другі страви
Оціни пораду →
Переглядів: 2488
Рейтинг: 5.0/3

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ