ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як приготувати Вареники з вишнею в пароварці

Як приготувати Вареники з вишнею в пароварці Вареники з вишневою начинкою на пару виходять дуже ніжними і пишними. Щоб при ліпленні з вареників не витікала начинка, до присипаної цукром вишні можна додати крохмаль чи борошно.

Що потрібно для вареників з вишнею: Інгредієнти
• кефір - 1 стакан;
• мука - 2.5 склянки;
• сіль - 1/4 ч.л.;
• сода - 1/3 ч.л.;
• вишня - 300 г.;
• цукор - за смаком.

Як приготувати вареники з вишнею в пароварці: Рецепт
1. Борошно просіяти разом з сіллю і содою в миску. Зробити в центрі лунку і поступово влити кефір. Замісити м'яке тісто, щоб не липло до рук. Накрити кухонним рушником і дати постояти 20 хвилин.

2. Вишні помити і видалити кісточки. Засипати цукром і дати постояти, поки не виділиться сік (його потрібно злити).

3. Розкачати тісто на столі (стіл присипати борошном, щоб тісто до нього не липло). Вирізати кружальця за допомогою склянки.

4. Викласти в центр кожного шматочка тіста начинку. Защипати краї.

5. Варити на пару протягом 7-8 хвилин. Готові вареники подавати зі сметаною і цукром.

Смачного!

вареники, Рецепт, Вареники в пароварці, пароварка, Вареники з вишнею
Оціни пораду →
Переглядів: 839
Рейтинг: 5.0/4

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ