ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як приготувати Суп гороховий класичний

Як приготувати Суп гороховий класичний Гороховий суп найбільш смачний з копченостями. Тому, для приготування горохового супу в класичному вигляді, радимо підготувати копчені свинячі кістки (реберця), горох, картоплю, моркву й цибулю.

Що потрібно для приготування класичного горохового супу
На 3 порції знадобиться 300 г копчених кісток, півсклянки сухого гороху, 1-2 картоплини, половина середньої морквини й 1/2 цибулини.

Пропорції можна варіювати. Якщо любите суп густіший, покладіть більше гороху й картоплі, якщо ж більш наваристий, побільше кісток.

Рецепт приготування
У каструлю з водою, встановлену на вогонь, опустіть кістки й горох. Доведіть до кипіння на сильному вогні й відразу перемкніть на найслабший. Копченості не люблять бурхливого кипіння.

Поки все це вариться, почистіть картоплю, морквину й цибулю. Картоплю наріжте кубиками, а цибулю з морквою дрібно нашаткуйте.

Хвилин через 30 опустіть картоплю в суп, а цибулю з морквою присмажте в невеликій кількості рослинної олії, краще окремо.

Коли картопля звариться, додайте заправку з підсмажених моркви й цибулі, дайте закипіти й вимкніть. Почекайте хвилин 5 щоб гороховий суп настоявся. Готово!

Ось так легко можна приготувати улюблений гороховий суп в класичному варіанті. Смачного!

перші страви, Рецепт, суп, горох
Оціни пораду →
Переглядів: 345
Рейтинг: 5.0/3

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ