ВойтиРеклама на сайте

Як приготувати овочевий суп з беконом і оливками

Як приготувати овочевий суп з беконом і оливками Пропонуємо Вам приготувати на обід овочевий суп, серед інгредієнтів в ньому присутні бекон і оливки. На перший погляд рецепт нагадує традиційні щі, але завдяки новим складовим суп набуває новий смак.

Інгредієнти для овочевого супу з беконом і оливками:

• Курячий бульйон - 3 л;
• Капуста - 200 г;
• Картопля - 3 штуки;
• Морква - 1 штука;
• Цибуля ріпчаста - 1 штука;
• Помідор - 1 штука;
• Оливкова олія - ​​2 столових ложки;
• Бекон - 150 г;
• Оливки - 10 штук;
• Лимон -за смаком;
• Кріп свіжий -за смаком;
• Сіль - за смаком.

Як приготувати овочевий суп з беконом і оливками:

Для спрощення кулінарного завдання краще скористатися готовим курячим бульйоном. Його відсутність можуть замінити харчові кубики з курячим смаком. Отже, в киплячий бульйон додати нашатковану капусту.

Очищені картопляні бульби нарізати у формі кубиків невеликого розміру. Відразу перекласти в каструлю слідом за капустою.

Натерту моркву, подрібнену ріпчасту цибулю і порізаний кубиками помідор «відправляємо» на сковороду з розігрітим оливковим маслом (можна замінити на звичайне). Підсмажуємо овочі протягом 5-7 хвилин. А потім вводимо їх в каструлю.

Бекон нарізаємо кубиками, оливки ріжемо поперек (пластинами) на три частини.

Готовий суп переливаємо в спинці, по необхідності присаливаем, присмачуємо рубаним свіжим кропом. У кожну порцію додаємо трохи оливок, бекону і часточку лимона. За бажанням можна додати майонез.

А який рецепт овочевого супу знаєте Ви?

Рецепт, суп, овочевий суп
Оціни пораду →
Переглядів: 904
Рейтинг: 5.0/6

Зверніть увагу

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Loading...