ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як приготувати Курку в маринаді по-грецьки

Як приготувати Курку в маринаді по-грецьки Хочете чогось простого і дуже ароматного? Тоді приготуйте курочку, попередньо просочивши її чудовим вершковим маринадом. Готується такий маринад дуже просто, але дарує справжній вибух смаку!

Інгредієнти для приготування курки в маринаді по грецьки:

• 1 склянка натурального йогурту;
• 2 кг шматочків курки (ніжки, крильця, інше);
• 1 лимон середнього розміру;
• 2 столові ложки оливкової олії;
• 0,5 столової ложки сушеного орегано;
• перець чорний мелений - за смаком;
• 1/4 пучка свіжої петрушки;
• 0,5 чайної ложки солі;
• 2 зубчики часнику.

Приготування курки в маринаді по грецьки:
1. Змішайте йогурт, оливкову олію, роздавлений часник, орегано, сіль і чорний перець.

2. Натріть туди ж на дрібній тертці лимонну цедру, додайте сік половини лимона (приблизно 2 столові ложки). Можна додати трошки часнику - за бажанням.

3. Ретельно перемішайте, а потім додайте нарізану петрушку.
Маринад готовий!

4. Помістіть куряче м'ясо разом з маринадом в великий пакет і закрийте його, не залишаючи в ньому повітря.
Помасажуйте пакет, щоб добре перемішати маринад і м'ясо, і відправте його в холодильник на 30 хвилин.

5. Тепер замариновану курку можна підсмажити в сковороді або на грилі, а також запекти в духовці.
Для останнього варіанту розігрійте духовку до 190 градусів, помістіть курку в глибоке деко або спеціальну каструлю.

6. І відправте в духовку на 45-60 хвилин або поки курка не стане золотисто-коричневою.

Смачного! Якщо у Вас є власний рецепт приготування курки, пишіть, з радість спробуємо повторити його.

рецепти, курка, основні страви
Оціни пораду →
Переглядів: 3311
Рейтинг: 5.0/5

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ