ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як приготувати Курячі грудки з апельсинами

Як приготувати Курячі грудки з апельсинами Здається, що рецептів з курячими грудками безліч, і придумати щось новеньке вже неможливо. А курячі грудки з апельсинами як гарнір? Ми спробуємо Вас здивувати простим але оригінальним рецептом. Навряд чи Ви коли-небудь пробували смажені апельсини під соусом. Зараз є можливість надолужити згаяне.

Час приготування: 20 хвилин
Калорійність 1 порції: 250 ккал

Інгредієнти на 4 порції курячих грудок з апельсинами:

• Курячі грудки без кісток - 4 штуки;
• Борошно - 4 столових ложки;
• Апельсини - 3 штуки;
• Томатна паста - 4 столових ложки;
• Бульйонний кубик - 1 штука або суміш улюблених приправ для курки;
• Лимон (для соку) - 1 штука;
• Цукор - 2 столових ложки;
• Оливкова олія - пів склянки;
• Гвоздика - 1 штука;
• Чорний мелений перець;
• Сіль
за смаком.

Приготування курячих грудок з апельсинами:

1. Апельсини порізати на кружечки товщиною 0,5 см і обсмажити на оливковій олії.

2. Томатну пасту змішати з соком лимона, половиною склянки води, бульйонних кубиків (або приправами), гвоздикою, сіллю і цукром.

3. Довести до кипіння. Перемішати і покласти на шматочки апельсинів, накрити і готувати ще 5 хвилин.
Залишити остигати.

4. Курячі грудки приправити перцем і сіллю, обваляти в борошні і підсмажити з обох сторін на сковороді, на розігрітому оливковому маслі, до готовності.

Готову страву викласти на тарілку і прикрасити шматочками апельсина з соусом.

Смачного!

Якщо Вам сподобався рецепт, поділіться з друзями - він їм може стати в нагоді:

Рецепт, Як приготувати, Курячі грудки, курка
Оціни пораду →
Переглядів: 331
Рейтинг: 5.0/4

Зверніть увагу

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Loading...