ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як приготувати смачний глінтвейн

Як приготувати смачний глінтвейн Рецептів приготування ароматних зігріваючих глінтвейнів дуже багато, є основа - вино і прянощі, а вже смак кожного разу виходить різним. Щоб напій обов'язково вийшов, потрібно дотримуватися правил його приготування.

Пропонуємо рецепт смачного глітвейну:

• Вино не повинно кипіти. Нагрівається вино до 70 градусів, інакше напій можна навіть не пробувати робити далі. Якщо на око - в вино можна опустити палець. Так, гаряче, але не обпечешся.

• Всі спеції і добавки кладуться до вина під час готування, а не після. А ось коли знімаєш каструлю з плити - дати настоятися хвилин 15.

• Для глінтвейну вибирай червоні вина - столові, напівсолодкі і напівсухі. Не варто економити на вині, від його якості буде залежати смак напою.

• Двічі гріти глінтвейн небажано, тому розраховуй порції заздалегідь.

• Глінтвейн може бути і безалкогольним - візьми за основу звичайний виноградний сік, але меньш солодкий.

глітвейн, виноград, напої
Оціни пораду →
Переглядів: 486
Рейтинг: 5.0/2

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ