ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як заготовити морквяний сік на зиму

Як заготовити морквяний сік на зиму Можна відразу випити свіжовіджатий сік моркви або заготовити морквяний сік на зиму.

Знадобиться свіжа натерта морквина.

Викладемо її в марлю і відіжмемо сік за допомогою преса або руками. Щоб заготовити на зиму багато морквяного соку, краще скористатися соковижималкою.

Вимиті овочі пропустимо через соковижималку, охолодемо і додамо цукор за смаком. Можна пити і постачати організм корисними речовинами усю зиму, покращуючи своє самопочуття!

Для заготівки на зиму нагріємо сік до 80 градусів і перельємо в стерилізовані банки. Закатати і поставимо в темне місце або у підвал.

Морквяний сік виходить дуже смачним, якщо змішати його з яблучним соком, нагріти до 80 градусів і закатати.

морквяний сік на зиму, готовити моркв'яний сік, домашні заготовки, Рецепт, рецепт соку, морквяний сік
Оціни пораду →
Переглядів: 3519
Рейтинг: 4.6/7

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ