ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як приготувати малосольні огірки

Як приготувати малосольні огірки Як швидко, просто і смачно зробити малосольні огірки. У цій статті ми розповімо рецепт приготування малосольних огірків.

Для приготування малосольних огірків знадобляться:
• свіжі огірки,
• кріп,
• часник,
• листя смородини або інша зелень на ваш смак,
• трилітрова банка,
• близько літри холодної кип'яченої води,
• три столові ложки крупної солі* (сіль можна брати і дрібну, але тоді її треба трохи більше).
* Взагалі кількістью солі, а точніше її збільшенням, можна прискорити приготування, але тоді потрібно вчасно витягти з розсолу огірки (інакше вони будуть пересолені) і відразу ж ужити (без розсолу малосольні огірки швидко втрачають свої смакові якості).

Рвемо на не занадто дрібні шматочки зелень і, небагато пом'явши, кладемо половину на дно банки.

Зелень можна порізати, але так огірки будуть меньш ароматним.

Заповнюємо банку огірками, кладемо зелень, що залишилася, зверху, засипаємо сіллю й заливаємо водою.

Закривши кришкою, кілька разів перевертаємо банку, щоб сіль розійшлася, і ставимо в тепле місце.

Через добу малосольні огірки готові. Краще поставити їх у холодильник, щоб вони повністю не проводилися й не закисли.

огірки, домашні заготовки, консервація
Оціни пораду →
Переглядів: 255
Рейтинг: 5.0/3

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ