ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як приготувати Абрикосове варення за бабусиним рецептом

Як приготувати Абрикосове варення за бабусиним рецептом Дуже смачне й ароматне абрикосове варення, нагадує дитинство. Коли ми у бабусі бігали з батоном намазаним абрикосовим варенням. Мені цей рецепт розповіла бабуся, а я з вами поділюся.

Нам потрібно:
Абрикоси - 2 кг
Цукор - 1 кг

Як варити абрикосове варення:
Абрикоси добре промити. Потім розламати або розрізати абрикоси на половинки і видалити кісточки. Покласти половинки абрикосів у миску, засипати цукром. Добре перемішати і поставити на маленький вогонь, довести до кипіння.

Дати варенню покипіти на повільному вогні 15 хвилин, вимкнути. Дати охолонути, а потім повторити процедуру ще пару разів. Можна варити варення і довше, тоді абрикосове варення стане схожим на джем або конфітюр.

Банки добре промити содою. Банки і кришки стерилізувати. У банки викласти гаряче абрикосове варення, закатати кришками.

Перевернути банки верх дном і залишити остигати.

Приємного чаювання!

Рецепт, рецептом, бабусиним, варення, домашні заготовки, Абрикосове варення
Оціни пораду →
Переглядів: 5138
Рейтинг: 5.0/9

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ