ВойтиРеклама

рецепти від читачів

» » » Здобні булочки з джемом: сніданок по-англійськи

Здобні булочки з джемом: сніданок по-англійськи

Здобні булочки з джемом: сніданок по-англійськи Проста домашня випічка, яка є класикою європейської кухні: Скони по-англійськи. Пропонуємо вам рецепт дуже смачної і простої випічки - здобні булочки-скони. В Англії їх традиційно подають на сніданок до чаю разом з джемом, варенням і збитими вершками.

Отже, складові для здобних булочок з джемом:
Борошно - 255 г;
Цукор - 25 г;
Сіль - 1 щіпка;
Розпушувач - 1 ч. ложка;
Холодне молоко - 150 мл;
Масло - 55 г;
Яєчний жовток - для змазування.

Для подачі нам знадобиться:
- Варення або джем;
- Збиті вершки.

Рецепт приготування булочок-сконів:
Змішайте в мисці сухі інгредієнти. Додайте масло і порубіть суміш ножем. Влийте молоко і замісити м'яке тісто.

Розігрійте духовку до 220 градусів. Тісто розкачайте в пласт товщиною 2,5-3 см. Круглої формочкою для печива (або звичайним стаканом) виріжте кружки діаметром 5-6 см.

Викладіть заготовки на деко, змащене маслом. Покрийте яєчним жовтком і випікайте 13-15 хвилин до золотистого кольору.

Потім розріжте готовів булочки навпіл і змастіть варенням і збитими вершками.

Подавайте булочки гарячими, разом з чаєм або кавою.

Смачного.

Сподіваємося цей рецепт зробить ваш ранок приємнішим ;-)

сніданок, Булочки, десерти
Оціни пораду →
Переглядів: 114
Рейтинг: 5.0/1

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ