ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Що приготувати з малини на десерт

Що приготувати з малини на десерт Ти не знаєш, що приготувати з малини до чаю? Ми пропонуємо тобі приготувати дуже смачний десерт з малини і сиру.

Сьогодні ми розповімо тобі, що приготувати з малини. Адже вареннями, джемом, желе і компотами сьогодні нікого не здивуєш. А заморожена тобою в літній час малинка чекає свого часу і застосування. Тому ми готуватимемо чізкейк: ароматна ягода тільки підкреслює ніжний смак сільського сиру, а її яскравий колір відтіняє незайману білизну кисломолочного продукту.

Отже, що приготувати з малини: список продуктів
• Крихти пісочного печива - дві склянки;
• Волоські горіхи мелені - половина склянки;
• Вершкове масло в кількості 150 грамів;
• Яйця - 4 штучки;
• Цукор - півтори склянки;
• Сільський сир - 600 грамів;
• Вершки 20% жирності - 250 мілілітрів;
• Сметана 10% або натуральний йогурт - 200 мілілітрів;
• Крохмаль кукурудзяний - три столових ложки;
• Сироп (червоний);
• Желе світлого відтінку (лимонне, персикове, ананасове);
• Малина - 100 грамів;
• Листочки м'яти для декору.

Що приготувати з малини: процес

Спочатку приготуй підложку для нашого чізкейку, для цього добре змішай в блендері половину склянки цукру, крихти печива, топлене масло і горіхи. Застели форму для випікання пергаментом і виклади суміш для підложки, вирівняй. Для застигання поклади на півгодинки в холодильник.

Для начинки спочатку збий яєчні білки зі склянкою цукру до стійкої пінки. Солодкі цукрові кристали повинні розчинитися цілком. Окремо збий сир з жовтками, вершками і сметаною (йогуртом). Тепер насипай крохмаль і білкову піну. Отриману масу обережно виклади на підложку з печива.

Чізкейк готуй протягом години при температурі 180 градусів в попередньо розігрітій духовці. Важливо не відкривати дверцята під час випікання. Вимкни духову шафу і залиш сирний десерт всередині ще приблизно на годину. Тим часом приготуй желе, використовуючи половину порції води, дай охолонути, але не стягтися. Тепер зверху затверділої сирної маси виклади малину, полий сиропом в хаотичному порядку і залий це все желе. Відправ шедевр в холодильник. Перед подачею прикрась гілочкою м'яти.

Тепер ти знаєш, що приготувати з малини. Будь впевнена, що такий десерт сподобається всім твоїм гостям без винятку. Та й ти навряд чи залишишся до нього байдужою. Приємного апетиту!

А як ти використовуєш малину ?

До речі, популярний засіб для зниження ваги - ягоди годжи.

десерт, рецепти, малина, чізкейк
Оціни пораду →
Переглядів: 4138
Рейтинг: 4.2/4

Зверніть увагу

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Loading...