ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як приготувати сирну запіканку на сковороді

Як приготувати сирну запіканку на сковороді Якщо ні духовки, все одно можна посмажити запіканку в сковороді на плиті. І на одній сирною основі, як бачите, можна приготувати масу різних десертів. У сезон це буде свято смаку, а взимку - яскравий спогад про літо!

Знадобиться:
• Сир напівжирний - 500 гр.;
• Яйце куряче - 5шт;
• Волоський горіх (ядро) - 100 гр.;
• Цукор (75 гр) - 5ст.л.;
• Лимон - 0.5шт.;
• Сіль.

А також будь-які ягоди (заморожені теж підійдуть) або варення, желе.

Підготовка інгредієнтів
Горіхи перемолоти в борошно в кавомолці.
Цедру лимона натерти на дрібній тертці.
У блендері збити яйця з цукром і сіллю.
Сир перетерти в пластичну масу без крупинок в блендері або через сито.
З'єднати сирну масу з яйцями, додати горіхову борошно і цедру. Добре збити в блендері.

Приготування страви
На сковороду постелити пекарській папір, змащену будь-яким маслом або маргарином.
Вилити сирну масу на сковороду.
Накрити кришкою і випікати при дуже низькій температурі близько 100-110 градусів (якщо плита газова, то бажано скористатися розсікачем полум'я) на протязі 20 хв.

Подавати запіканку можна з будь-якими ягодами, полив сиропом з варення або желе.

Смачного!

запіканка на сковороді, рецепти дисертів, Рецепт сирної запіканки, сирна запіканка
Оціни пораду →
Переглядів: 2863
Рейтинг: 5.0/3

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ