ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Рецепт шоколадно-апельсинових маффінів від Юлії Висоцької

Рецепт шоколадно-апельсинових маффінів від Юлії Висоцької «Цукати підійдуть мандаринові або лимонні, можна взяти навіть зацукрований імбир», - радить Юлія Висоцька.

Для приготування маффінів потрібно:
– борошно 250 г.;
– чорний шоколад 150 г.;
– яйця курячі 3 шт.;
– коричневий цукор 120 г.;
– вершкове масло 100 г.;
– сметана 100 г.;
– апельсинові цукати 2 жмені;
– молоко 175 мл.;
– вершки 50 мл.;
– какао 40 г.;
– розпушувач 1.5 ч. л.;
– морська сіль 0.5 ч.

Спосіб приготування:
1. Духовку попередньо розігріти до 200 º С.

2. Вершкове масло розтопити.

3. Борошно перемішати з цукром, какао, розпушувачем і сіллю.

4. До борошна з какао додати цукати (трохи залишити для прикраси), все перемішати.

5. 100 г шоколаду порубати ножем на маленькі шматочки, додати до борошна з цукатами і перемішати.

6. Яйця, сметану і молоко перемішати віночком, потім влити розтоплене масло (трохи залишити для змащення паперу) і все вимішати.

7. Додати борошно з розпушувачем і злегка перемішати.

8. Вирізати з пекарського паперу 10–12 квадратів більшого розміру, ніж форми для мафінів, щоб краї паперу звисали з форм.

9. Змастити паперові квадрати залишками розтопленого масла, вистелити форми для мафінів і викласти тісто.

10. Випікати маффіни в розігрітій духовці 25 хвилин.
11. Шоколад який залишився, поламати невеликими шматочками, викласти в каструлю, влити вершки і розтопити.
12. Готові маффіни полити шоколадною глазур'ю і прикрасити рештою цукату.

Смачного!

шоколадно-апельсинові маффіни, маффіни, рецепт від Юлії Висоцької, Рецепт шоколадно-апельсинових маффі
Оціни пораду →
Переглядів: 1233
Рейтинг: 5.0/1

Зверніть увагу

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Loading...