ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як готувати млинці, фаршировані горіхами і родзинками

Як готувати млинці, фаршировані горіхами і родзинками Млинці з горіхами і родзинками дуже смачні на сніданок, вони не довго готуються і виглядають так, що їх хочеться з'їсти із теплою чашкою чаю або молока.

Що для цього нам потрібно:

для млинців:
4 яйця;
2 ст.л. цукру;
1 ч. л. солі;
2 ст. молока;
1 ст. води;
борошно;

для начинки:
150 г горіхів;
100 г цукру;
100 г родзинок;
50 г рому;
200 г шоколаду;
50 г какао.

Спосіб приготування:

1. Розбиваємо в миску яйця, додаємо цукор і сіль, збиваємо міксером або блендером поки цукор повністю не розчиниться.

2. Вливаємо молоко і воду, і все це добре перемішуємо.

3. Починаємо додавати борошно поступово перемішуючи.
Потрібно домогтися консистенції густого кефіру чи ряжанки (негустий). Якщо тісто вийшло дуже густе його можна розбавити молоком і водою.

4. Додаємо пару ложок рослинного масла і даємо тісту постояти хвилин 30. Смажимо, перекладаючи млинці серветками, щоб не були надто жирними і змащуємо зверху вершковим маслом за бажанням.

5. Коли всі млинці готові, очищені горіхи перемішати з цукром і родзинками, додавши трохи рому. Загорнути начинку в млинці, посмажити ще небагато.

В кінці поливаємо шоколадним соусом і подаємо до столу. Смачного!

сніданок, родзинками, Рецепт, Фаршировані, млинці, горіхами
Оціни пораду →
Переглядів: 1519
Рейтинг: 5.0/4

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ