ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як приготувати Запіканку з рису і кабачків

Як приготувати Запіканку з рису і кабачків Цю легку і смачну запіканку можна подавати на сніданок, або брати з собою на пікнік. Вона однаково хороша як в теплом, так і в холодному вигляді.

Які інгредієнти потрібні для запіканки

• рис - 1/3 склянки;
• рослинна олія - 1 ст.л.;
• цибуля - 1 шт.;
• середній кабачок - 1 шт.;
• яйця - 2-3 шт.;
• тертий сир - 100 г.;
• сіль, перець - за смаком;
• вершкове масло для змащування.

Рецепт приготування запіканки з рису і кабачків

Розігріти духовку до 180 градусів і змастити маслом форму для запікання. Рис промити і відварити в підсоленій воді. Розігріти сковороду з рослинним маслом та додати нарізану цибулю. Готувати, помішуючи, до м'якості.

Перекласти у велику миску, додати тертий
кабачок, варений рис, яйця і половину тертого
сиру. Додати сіль і перець за смаком і гарненько перемішати.

Викласти масу в підготовлену форму для запікання. Посипати залишками сиру.

Запікати 30-40 хвилин. Вийняти з духовки і трохи остудити перед подачею.

Спробуйте наш рецепт запіканки з рису і кабачків і напишіть своє враження. Смачного!

кабачки, рис, десерт, запіканка
Оціни пораду →
Переглядів: 738
Рейтинг: 4.7/3

Зверніть увагу

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Loading...