ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як приготувати торт Захер у мультиварці

Як приготувати торт Захер у мультиварці Знаменитий шоколадний торт Захер можна без проблем приготувати в мультиварці. Читай докладний та легкий рецепт нижче.

Інгридієнти які потрібно для торту Захер:

Для тіста знадобиться:
• борошно -120 г;
• цукор - 120 г;
• вершкове масло - 120 г;
• чорний шоколад - 120 г;
• яйця - 6 шт.

Для абрикосовою глазурі:
• абрикосовий джем - 150 г;
• лимонний сік - 1 ст.л.

Для шоколадної глазурі:
• чорний шоколад - 80 г;
• вершкове масло - 60 г.

Рецепт розрахований на 12 порцій, отже, як приготувати торт Захер в мультиварці

Розламуємо шоколад на шматочки і розтоплюємо разом з вершковим маслом.

Потім збиваємо жовтки з половиною цукру до густої піни. Додаємо шоколадну суміш і акуратно перемішуємо. Далі потрібно додати просіяне борошно, ще раз перемішати.

Також портібно збити білки в пишну піну. Всипати цукор, збити до щільності і блиску. По частинах додати білки в тісто, щоразу обережно перемішуючи знизу вгору.

Чашу мультиварки змащуємо вершковим маслом і присипаємо борошном. Додаємо тісто і готуємо в режимі «Випічка» 45 хвилин. Акуратно вийнямаємо бісквіт за допомогою підставки для пароварки. Остудити на решітці.

Абрикосовий джем підігріваємо і протераємо через сито.

Бісквіт розрізаємо навпіл і змащуємо половиною абрикосового джему, зверху накриваємо другим коржем. У джем який залишився додаємо сік лимона і перемішуємо. За допомогою кулінарної кісточкі змащуємо джемом увесь торт.

На завершення розтоплюємо шоколад і масло для глазурі, покриваємо увесь торт торт.

Ставимо в холодильник на кілька годин.

Ось так легко готується смачний шоколодний торт Захер у мультиварці. Смачного.

Мультиварка, шоколадний торт, дисерт, торт
Оціни пораду →
Переглядів: 878
Рейтинг: 5.0/6

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ