ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як приготувати Різдвяне печиво «Вишеньки»

Як приготувати Різдвяне печиво «Вишеньки» Дорогі читачі, хочемо поділитися з Вами чудовим рецептом різдвяного печива. Приготувати ці чудові печеньки зовсім не складно, а виходять вони нереально смачними. Ми впевнені що, це різдвяне печиво сподобається усій родині, а діти від ного будуть просто у захваті.

Інгредієнти для приготування різдвяного печива «Вишеньки»:
• вершкове масло - 200 г;
• цукор - ½ склянки;
• яєчні жовтки - 2 штуки;
• цедра 1 лимону;
• цедра 1 апельсину;
• борошно - 2 склянки;
• мармеладки.

Як готувати різдвяне печиво «Вишеньки»:

Збити цукор і масло в пінку. Додати яєчні жовтки, цедру 1 апельсину і лимону. Вичавити сік лимону і додати до суміші. Усе гарненько перемішати.

Додати просіяне борошно і замісити тісто. Тісто покласти в поліетиленовий пакет і поставити в холодильник на годину.

Розігріти духовку до 150 градусів. Розрізати вишеньки навпіл. Скатати тісто в кульки і викласти на деко, вистелену фольгою або пергаментом.

Половинки вишень обережно придавити по серединці кульок. Випікати близько 20 хвилин, зняти з духовки, не даючи зміниться кольору. Смачного!

А яке печиво Ви зазвичай готуєте на Різдво? Поділіться своїми рецептами.

Різдво, десерт, святкові страви, печиво
Оціни пораду →
Переглядів: 756
Рейтинг: 5.0/2

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ