ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як приготувати яблука, запечені з сиром: три ідеї для сніданку

Як приготувати яблука, запечені з сиром: три ідеї для сніданку Запікати яблука в духовці дуже просто. Їх треба помити, видалити серцевину і наповнити цукром, медом, горіхами, сиром або сухофруктами.

Яблука, запечені з сиром та родзинками



Запечені разом з сиром та родзинками яблука можна подавати на сніданок.

Складові:
- яблука - 4 шт.;
- сир - 200 г.;
- цукор - 50 г.;
- родзинки - 50 г.;
- ванілін або кориця;
- яйце - 1 шт.;
- манна крупа - 1 ст.л.;
- масло.

Рецепт приготування: Яблука помити та видалити серцевину. Сир змішати з яйцем, цукром, промитим ізюмом, ваніліном або корицею і манною крупою.

Підготовленою масою начинити яблука, скласти яблука в посуд для запікання, змащеним маслом, помістити в духовку до готовності. Подавати з вершками і цукровою пудрою.

Запечені яблука з сиром і ваніллю



Солодкі запечені яблука з ніжною сирною начинкою мають приємний смак і аромат.

Складові:
- великі солодкі яблука - 4 шт.;
- яєчний жовток - 1 шт.;
- сир - 150 г.;
- цукор - 2 ст.л.;
- ваніль - за смаком;
- цукрова пудра - для подачі.

Як готувати: Яблука помити і зчистити верхню третину шкірки. Вирізати серцевину з насінням і вискоблити трохи м'якоті ложкою.

Сир змішати з жовтком, цукром і ваніллю; наповнити отриманою начинкою яблука. Поставити в форму, влити трохи води і запікати 25 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.

Подавати десерт теплими, посипавши цукровою пудрою.

Яблука, запечені з сиром і горіхами



Готуємо простий і смачний десерт-сніданок родом з дитинства.

Складові:
- сир - 150 г.;
- мигдаль - 50 г.;
- родзинки - 50 г.;
- яєчний жовток - 1 шт.;
- мед - 2 ст.л.;
- кориця - 1/2 ч.л.;
- яблука - 7 шт.;
- лимонний сік - 1 ч.л.;
- терта цедра половини лимона - 1 ч.л.

Спосіб приготування:

Духовку розігріти до 200 градусів. Сир протерти до гладкості, мигдаль порубати. Ізюм обдати окропом і обсушити.

Сир з'єднати з жовтком, медом, лимонним соком і цедрою, корицею, це все портібно розтерти. Додати родзинки, мигдаль і добре перемішати.

Яблука вимити, обсушити, обережно видалити серцевину разом з насінням, не прорізаючи яблуко наскрізь. Наповнити сирною масою, помістити в форму, застелену пергаментом і запікати в духовці 25-30 хвилин.

сніданок, яблука, запечені яблука
Оціни пораду →
Переглядів: 671
Рейтинг: 5.0/3

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ