ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як приготувати Літній торт з фруктами і желе (рецепт)

Як приготувати Літній торт з фруктами і желе (рецепт) У спеку рідко хочеться їсти калорійні торти з масляним кремом. Приготуй освіжаючий літній десерт з фруктами, сметанним желе і шматочками бісквіту.

Щоб приготувати літній торт з фруктами і желе тобі знадобиться:

Для тесту:
• згущене молоко - 1 банка;
• мука - 1.5 склянки;
• яйця - 2 шт.;
• мед - 1 ст.л.;
• сода - 1 ч.л.;
• масло для змащування форми.

Для фруктової начинки:
• банан - 1 шт.;
• солодкі апельсини - 3 шт.;
• солодкі мандарини - 3 шт.;
• ананаси - 150 г.

Для крему:
• сметана - 800 г.;
• цукор - 1 склянка;
• желатин - 10-15 г.;
• ванільний цукор - 10 г.

Рецепт приготування:
Для початку, змасти маслом і присипати борошном форму для випічки торту.

Збий всі інгредієнти для тіста, вилий у форму і випікай близько 30 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці. Остуди і наріж корж невеликими кубиками.

Очищені мандарини розбери на дольки, апельсини без шкіри наріж тонкими кружечками. Ананас і банан можна нарізати як небудь.

Желатин залий невеликою кількістю холодної води і дай трохи часу щоб набрякло. Потім розтопи його на слабкому вогні, не даючи закипіти.

Збий сметану з цукром і ваніллю, додай желатин і перемішай.

Форму або миску для торту застели харчовою плівкою (щоб було легше витягти торт). Красиво виклади на дно шар фруктів (це буде верх торту) і шар бісквіта. Залий частиною крему і повтори шари. Зверху повинен бути крем.

Поставь торт в холодильник застигати на ніч. На наступний день акуратно витягни десерт з форми.

Готовим літнім тортиком можеш пригостити свого коханого, дітей або ж гостей. Звісно, можеш з'їсти його сама, але... літом зайву вагу під шубою не сховаєш ))

дисерт, рецепти
Оціни пораду →
Переглядів: 425
Рейтинг: 5.0/2

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ