ВойтиРеклама

рецепти від читачів

» » » Свинячі реберця по-циганськи (простий рецепт)

Свинячі реберця по-циганськи (простий рецепт)

Свинячі реберця по-циганськи (простий рецепт) Циганська кухня славиться смачними, ситними і простими стравами, з нальотом брутальності. Рецепти щоденного меню не рясніють складними інгредієнтами, готувати по них просто, а смак у страв завжди відмінний - яскравий, що запам'ятовується, вражаючий.

Свинячі реберця по-циганськи можна приготувати і для повсякденного обіду або вечері, і до приходу гостей. Ніякого гарніру або соусу не потрібно буде, блюдо повноцінне і не залишить байдужими тих, хто його спробує.

Складові:
- Свинячі ребра - 1 кг;
- Картопля - 1 кг;
- Помідор - 2 шт.;
- Сіль за смаком;
- Мускатний горіх, чорний перець - за смаком;
- Рослинна олія - ​​2 ст.л;
- Зелень - ¼ пучка.

Рецепт приготування:
Свинячі ребра обробити, натерти сумішшю солі і чорного перцю. Залишити на 20 хвилин. Потім обсмажити ребра в казані на олії до золотистої скоринки. Далі додаємо до свинини картоплю і спеції. Смажити до готовності.

Під кінець смаження додати в блюдо очищений від шкірки помідор. Перед подачею посипати страву свіжою зеленню.

Смачного! Тепер Ви знаєте простий рецепт Свинячих реберець по-циганськи.

страви на вогнищі, пікнік, Рецепт
Оціни пораду →
Переглядів: 145
Рейтинг: 5.0/1

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ