ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як приготувати шашлик із щуки на кострі

Як приготувати шашлик із щуки на кострі Рецепт шашлик із щуки не вимагає ні багато часу, ні яких складних маніпуляцій. Все просто - щуку розділити на філе, нарізати невеликими шматочками, злегка замаринувати в солі і чорному перці, полити розтопленим вершковим маслом і запікати над вугіллям як звичайний шашлик. Цей рибний шашлик можна готувати як на пікніку, так і на дачі або риболовлі.

Для шашлик із щуки нам потрібно :
- 1-на щука (або 2 філе зі щуки)
- 50 гр. вершкового масла
- Сіль, чорний перець мелений - за смаком

Для приготування шашлику підійде як велика риба, так і щучка поменше.

Велика щука нарізається шматками, якщо щука невелика - робимо з неї філе щоб з кістками не морочитися потім.

Перед приготуванням щуки, щоб відбити неприємний запах, можна замочити її на деякий час у холодній воді з додаванням солі і нарізаного лимону...

Отже, по-перше нам потрібно щуку промити, розпотрошити і видалити всі плавці й голову, і потім вирізати з неї філейну частину. Для цього, розрізаємо уздовж щуку навпіл і видаляємо хребет, потім необхідно філе акуратно відділити від шкурки.

Нарізаємо на невеликі шматочки і, посипавши сіллю і чорним перцем, перемішуємо, даємо протягом 20 хвилин насититися спеціями.

Тепер ці шматочки нанизуємо на шампури.

У ложці над вугіллям розтопимо шматок вершкового масла, і поливаємо їм щуку.

Запікаємо наш шашлик над вугіллям до повної готовності риби.

Знімаємо готовий шашлик з шампура і можна подавати до столу, прикрасивши його зеленню, нарізаним луком і часточкою лимону.

Приємного вам апетиту та успіхів у приготуванні вищеописаного рецепту шашлик зі щуки.

польва кухня, шашлик, Рецепт, щуки, на кострі
Оціни пораду →
Переглядів: 1827
Рейтинг: 5.0/4

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ