ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як правильно приготувати рибу у фользі на вугіллі

Як правильно приготувати рибу у фользі на вугіллі Цей рецепт настільки простий, що приготувати смачне блюдо можна безпосередньо на рибалці зі свіжого улову.

Для запікання підійде будь-яка велика риба, яку необхідно випотрошити, почистити, відрізати хвіст і голову і, звичайно ж, добре вимити. Зсередини рибу натріть перцем і сіллю, зовні - змастити маслом.

Потім рибу заверніть у фольгу для запікання, причому фольга береться в два шари. Цей згорток викласти на розжарене вугілля і витримайте 5-6 хвилин, потім переверніть і ще через 5-6 хвилин блюдо можна подавати до столу.

кулінарні рецепти, поради рибакам, риба у фользі, рибалка, Рецепт, риба, пікнік
Оціни пораду →
Переглядів: 1661
Рейтинг: 5.0/5

Зверніть увагу

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar
0
2 Спам
Можно туда же (в фольгу с рыбой), нарезать кольцами морковку и картошку, так вкуснее )
avatar
1
3 Спам
можно, но я думаю не стоит...
так как время приготовления рыбы и картофеля разные. Ну, вообщем, можно и поэксперементировать и подобрать толщину колец картошки к количеству жара.
Но, у меня лично не получается....
avatar
1
1 Спам
Классная рыба выходит... только маленькая поправочка: Нужно перед тем, как ложить рыбу на угли, розгрести жар и там её "похоронить" (в смысле в жаре). И она т.е. рыба прожариться со всех сторон равномерно. А так как, на рыбалке очень трудно, кого то найти адекватного с "прямыми" руками, то и переворачивать её с стороны на сторону получается проблематично.... то фальга рвётся, то рыба ламается (((
И если есть возможность, можно внутрь рыбы поместить лимон нарезаный кольцами.
avatar
0
4 Спам
спасибо за подсказку )
avatar

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Loading...