ВойтиРеклама

рецепти від читачів

» » » Рецепт приготування пікантного шашлику зі свинини

Рецепт приготування пікантного шашлику зі свинини

Рецепт приготування пікантного шашлику зі свинини Раніше, найчастіше використовували баранину для шашлику. Але, останнім часом традиційним продуктом для цієї страви, починає ставати саме свинина.

Для пікантного шашлику зі свинини вам потрібно:

• 1 кг м'якої свинини;
• 2 подріблених лаврових листа;
• 4 ст. ложки оливкової олії;
• 4 ч.ложки паприки;
• 3 ч.ложки меленого кмину;
• по 2 ч.ложки подрібненого базиліку і насіння коріандру;
• 0.5 ч.ложки меленого імбиру;
• за смаком - мелена кориця, мелений мускатний горіх, червоний перець, мелений чорний перець, сіль.

Рецепт приготування пікантного шашлику зі свинини

М'ясо промиваємо і нарізаємо кубиками. Далі, перемішуємо паприку, кмин, коріандр, імбир, базилік, лаврушку, корицю, чорний та червоний перець, додаємо оливкову олію, мускатний горіх та сіль.

У пряну суміш кладемо шматочки м'яса і перемішуємо руками. Залишаємо м'ясо під кришкою в холоді на 8-12 годин. Нанизуємо свинину на шампури і рівномірно смажимо на мангалі.

вікенд, шашлик, Свинина, Відпочинок
Оціни пораду →
Переглядів: 287
Рейтинг: 5.0/3

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ