ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як на кострі приготувати овочевий шашлик

Як на кострі приготувати овочевий шашлик Смачний овочевий шашлик - що може бути краще? Навіть якщо ви затяті шанувальники м'ясного шашлику, іноді все ж хочеться різноманітності, або просто доповнення.

Тільки уявіть, ароматний свинячий шашлик з дуже смачними овочами приготовленими на багатті! Додайте ще келих легкого сухого вина - і відмінний відпочинок на природі забезпечений.

Рекомендую спробувати овочевий шашлик обов'язково.

Інгредієнти для овочевого шашлику:
Середні тверді помідори
Білі гриби (печериці)
Болгарський перець
Баклажани
Сіль за смаком

Як приготувати овочевий шашлик:
Шампіньйони почистити і замочити в солоній воді на 20 хвилин.

Перець гарненько промити, разом з баклажанами нарізати кружечками шириною приблизно 1 см.

Добре промити помідорчики, та висушити печериці.

Нанизуємо на перший шампур помідори, на другий баклажани, на третій печериці та болгарський перець, нанизуємо поперек шампуру, але трохи під кутом.

Нанизуємо наш шашлик на різні шампури тому, що у овочів різний час готування.

Готовність визначаємо ножем - овочі повинні бути м'якими.

Даємо овочам пропектися на вуглях, періодично перевертаючи.

Коли овочі стануть м'якими, подаємо їх до столу!

Смачного !

Рецепт, овочі, пікнік, помідори, перець, шашлик, кулінарні рецепти
Оціни пораду →
Переглядів: 2465
Рейтинг: 5.0/4

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ