ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як приготувати шашлик в цибулевому маринаді

Як приготувати шашлик в цибулевому маринаді Завдяки цьому маринаду, м'ясо стане надзвичайно соковитим і м'яким, а сам шашлик придбає пікантний смак.

Що потрібно
• 1,5-2 кг свинячого ошийка;
• 1 кг цибулі;
• 1/2 склянки рослинної олії;
• половинка лимону;
• приправа для м'яса - за смаком;
• сіль - за смаком.

Рецепт приготування шашлику в цибулевому маринаді
- Наріжте м'ясо шматочками вагою приблизно 35-50 гр.
- Очищену цибулю пропустіть через м'ясорубку або блендер, а потім крізь марлю відіжміть сік.
- Шматочки м'яса «залийте» цибулевим соком (без солі і спецій) і залиште від 2 до 12 годин настоюватися.
- Потім м'ясо відіжміть від соку, залийте олією, додайте приправу для м'яса і нарізаний тонкими скибочками лимон.
- М'ясо з силою перемішайте (як тісто) на протязі 10 - 15 хв.
- Після, посоліть.
- Шматочки м'яса насаджуйте на шампур і смажте на мангалі.

маринад, шашлик, цибуля, Рецепт, страви на вогнищі
Оціни пораду →
Переглядів: 1107
Рейтинг: 5.0/2

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ