ВойтиРеклама на сайте

рецепти від читачів

Як приготувати на кострі гречану кашу з тушонкою

Як приготувати на кострі гречану кашу з тушонкою Інгредієнти:
- Дві баночки тушонки (будь якої)
- Два кілограми гречаної крупи (це буде два пакети, якщо крупа не роздрібна)
- Одна морквина середнього розміру
- Одна цибулина середнього розміру
- Сіль (за смаком)
- Зелень (за бажанням)
- Майонез одна пачка (для тих хто любить жирніше)

Спосіб приготування:
Розпалюємо багаття, на багаття ставимо казанок, в ідеалі зручніше казанок чіпляти на триніжок. Цибулю і морквину нарізаємо кубиками або соломкою, висипаємо в казанок, додаємо жир з тушонки. Помішуючи обсмажуємо до золотистого кольору. Додаємо тушонку і теж обсмажуємо. Потім висипаємо гречку і заливаємо усе водою. Накриваємо кришкою і чекаємо. Коли вода википить гречка готова.

Для тих хто любить жирніше, висипаємо у кашу майонез і перемішуємо, наприклад я так робив.

За бажанням або якщо з вами жінка, при подачі прикрашаємо зеленню =)

П.С. Самостійно приготовлена на кострі гречана каша з тушонкою - вишукана страва.

Гречана каша, Рецепт, каша з тушонкою, пікнік, польова кухня, другі страви
Оціни пораду →
Переглядів: 1307
Рейтинг: 5.0/2

ЗАЛИШТЕ СВОЮ ДУМКУ

avatar

СХОЖІ ПОРАДИ

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ