ВойтиРеклама

рецепти від читачів

Страви на вогнищі

» » Страви на вогнищі

Свинячі реберця по-циганськи (простий рецепт)

Циганська кухня славиться смачними, ситними і простими стравами, з нальотом брутальності.

Рецепт приготування пікантного шашлику зі свинини

Раніше, найчастіше використовували баранину для шашлику. Але, останнім часом традиційним продуктом для цієї страви, починає ставати саме свинина.

Як приготувати шашлик в цибулевому маринаді

Завдяки цьому маринаду, м'ясо стане надзвичайно соковитим і м'яким, а сам шашлик придбає пікантний смак.

Як приготувати шашлик із щуки на кострі

Рецепт не вимагає ні багато часу, ні яких складних маніпуляцій. Все просто - щуку розділити на філе, нарізати невеликими шматочками, злегка замаринувати в солі і чорному перці, полити розтопленим вершковим маслом і запікати над вугіллям як звичайний шашлик. Цей рибний шашлик можна готувати як на пікніку, так і на дачі або риболовлі.

Як правильно приготувати рибу у фользі на вугіллі

Цей рецепт настільки простий, що приготувати смачне блюдо можна безпосередньо на рибалці зі свіжого улову.

Як на кострі приготувати овочевий шашлик

Смачний овочевий шашлик - що може бути краще? Навіть якщо ви затяті шанувальники м'ясного шашлику, іноді все ж хочеться різноманітності, або просто доповнення.

Як приготувати на кострі гречану кашу з тушонкою

Самостійно приготовлена на кострі гречана каша з тушонкою - вишукана страва.