Кулiнарнi рецепти та кориснi поради. Вiд смачних закусок до неперевершених святкових став для поцiнювачiв кулiнарної справи. Нашi кулiнарнi рецепти з легкiстью зможе приготувати навiть початкiвець а кулiнарнi поради стануть у нагодi чудовiй господинi. Ми пiдскажемо як приготувати смачну страву за цiкавим рецептом. Готувати разом з нами - легко, вишукано i швидко. Також, можете надсилати нам свої кулiнарнi рецепти на пошту info[@]borispol.org.ua, залишати коментарi та дiлиться найсмачнiшими рецептами з друзями.
Пропонуємо вам рецепт дуже смачної і простої випічки - здобні булочки-скони. В Англії їх традиційно подають на сніданок до чаю разом з джемом, варенням і збитими вершками.
Улюблений багатьма ласунами десерт не губиться в сучасному кондитерському світі, а навпаки набирає популярність, перш за все через склад. Зефір, приготований з натуральних продуктів в домашніх умовах - корисний і ніжний десерт.
Я дуже люблю різну випічку, і найпростіший пиріг - шарлотка один з найулюбленіших. Ось видалися у мене 3 вихідних дня на дачі і, звичайно ж, хочеться себе побалувати чимось смачненьким.
Узвар - традиційний український напій із сушених фруктів і ягід. До складу узвару обов'язково входять груші, яблука та вишні. Можна додати в узвар та інші сухофрукти - за смаком.
Не слід намазувати хліб маслом у висячому положенні. Відповідно до етикету потрібно мазати маслом не весь шматок хліба, а тільки на один укус. Більше порад читайте у цій публікації.
Як правильно і смачно приготувати вдома головний напій зими - глінтвейн. Але наш глінтвейн буде трохи незвичайним - безалкогольним.
Життєве питання як позбутися накипу цікавить багатьох. Яка б не була м'яка вода, наскільки чудовим не був би чайник або каструля - рано чи пізно у вас все одно виникне запитання: "Як вивести накип?". Кожна господарка стикається з ним.
Раніше, найчастіше використовували баранину для шашлику. Але, останнім часом традиційним продуктом для цієї страви, починає ставати саме свинина.
Вам і тільки вам потрібно вирішити, вживати ці продукти в їжу чи ні, і якщо ви серйозно вирішили харчуватися натуральними продуктами без ГМО-добавок, вам слід навчитися впізнавати такі продукти.
Кожна господиня має у своєму записничку сімейні рецепти та слушні поради. Пропонуємо додати ще 12 невеличких але корисних порад.
Перш ніж варити та фарбувати курячі яйця на пасху, варто вивчити декілька простих але дієвих правил.
Перевірений рецепт. Справиться навіть молода господиня без досвіду, але з бажанням відзначитися святковими пасочками.
Найкориснішим вважається м'ясо птиці (курка, качка, гусак і індик), найбільш низькокалорійним є яловичина і її молочні сорти (телятина). Меньш корисне, але дуже смачне - свинина.
Одна з найдавніших традицій свята весни - фарбування великодніх яєць. За православною традицією, їх потрібно фарбувати за три дні перед Великоднем, у Чистий четвер.
Без этого напитка уже многим не представить утро. С ним проходит день. С блаженством вдыхаем аромат свежезаваренного кофе. Наслаждаемся его дразнящим знакомым вкусом. И так день за днём.
2007-2019 © ИА «Движение Борисполя» |
Борисполь — не только всем известный аэропорт, где можно увидеть различных знаменитостей, это перспективный город, который развивается с каждым днем. Borispol.org.ua - это новые знакомства, дельные советы, история города, свежие новости, интересные фоторепортажи, справочник компаний, городская афиша и много интересных «плюшек».
У нас весь контент защищен авторским правом! Запрещаем копировать материалы с ресурса без активной гиперссылки на (www.borispol.org.ua). Нарушение исключительных прав преследуется законом! Редакция не несет ответственности за мнения, высказанные в комментариях читателями. Если что, мы используем Хостинг от uWeb .